Livrare & Retur

Politica de livrare a comenzii

1. Termenul de Livrare: Procesăm comenzile în termen de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea acestora. Termenul de livrare standard este de 24-48h zile lucrătoare pentru comenzile plasate în țara noastră de bază. Pentru comenzile internaționale, termenul poate varia.

2. Costurile de Livrare: Terralemnum pune la dispoziție transportul produselor contracost . Un reprezentant Terralemnum va transmite individual costul transportului pentru fiecare comandă.

3. Metode de Livrare: La finalizarea comenzii, alege livrarea standard . Opțiunea de ridicare personală nu este este disponibilă.

4. Informații pentru Comenzi Internaționale: Pentru comenzile internaționale, clienții sunt responsabili de orice taxe vamale sau alte costuri aferente livrării internaționale. Această politică de livrare intră în vigoare începând cu data 17.11.2023

Orice modificări ulterioare ale politicii vor fi actualizate și comunicate pe site-ul nostru. Dacă ai întrebări sau nelămuriri, te invităm să ne contactezi la adresa de e-mail contact@terralemnum.ro