DESPRE NOI

Încă din 2014, TERRALEMNUM a pus accentul pe lucrurile frumos executate, pe calitate și profesionalism. Suntem atenți la ce nevoi ai, ascultăm fiecare detaliu și comunicăm, de aceea fiecare proiect începe cu ascultarea dorințelor tale.

Materiale Premium

Siguranță în execuția lucrărilor

Idei moderne și personalizate

Garanție pentru toata gama de lucrări executate

Povestea Noastra

Creăm, personalizăm și aducem la viață ideile tale încă din anul 2014

O echipă profesionistă, tânără, dinamică, deschisă și cu experiență în domeniul prelucrării și proiectării lemnului, care vă stă la dispoziție pentru a vă satisface cele mai variate dorințe și necesități.

Avem grijă la detalii și lucrăm la fiecare aspect cu scopul de a vă oferi servicii complete de la o simplă idee și până la implementare.

Calitatea, experiența, profesionalismul, rapiditatea tuturor proiectelor executate reprezintă baza fundamentală a firmei noastre, astfel încât tu, clientul nostru, să fii convins de aptitudinile și serviciile noastre, precum și de colaborarea cu firma noastră.

 

Misiunea Noastră

Indiferent de serviciul dorit, noi îți punem la dispoziție întreaga pregătire și experiență pentru ca viziunea ta să se transforme în realitate.

Tehnologie

Pregătirea și experiența în domeniul prelucrării lemnului ne-au determinat să căutăm cele mai moderne tehnologii și materiale de finisaj pentru ca acest material să înnobileze locuința ta.

Contactează-ne

Completează formularul de mai jos cu cerințele tale. 

SUNĂ-NE

0735 277 920

CERE O ESTIMARE

Nume *
E-mail *
Numar de telefon *
MESAJUL TAU

Locație Atelier

Strada Valea Lungă 30, București 077042

Locație showroom

Strada Leaota nr 23, Sector 6, București

Orar

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

Email

contact@terralemnum.ro

Telefon

0735 277 920